Agrimarket.fi|Racing.fi|Jahtivahti.fi|Supremehorsecare.fi
Haku

Kotieläin-lehti

Kotieläin-lehti

Suomen Rehun kotieläintiloille suunnattujen Kotieläin ja Kotieläin Sika ja siipikarja -asiakaslehtien julkaiseminen on lopetettu. Voit tutustua vanhoihin numeroihin oheisista linkeistä. 

Poimintoja viimeisimmistä Kotieläin-lehdistä

Suomenkarja tuottaa maitoa Eurassa Länsisuomalaisen maatalousyhtymän navettaa asuttaa huipputuotoksinen suomenkarja. Nykymittakaavassa pienellä maatilalla osataan elää rennosti ja elämästä nauttien: yöunia tilanpidon ei anneta viedä.

Lue koko artikkeli

Tupamäen Tila siirtyi Farmarin Sopiva -rehustukseen Perttu Uusitalo ja Iina Näyskä runnaavat Tupamäen tilaa Tarvasjoella. Vuonna 2009 tehtiin kenties tilan historian suurin investointi. Tilalle valmistui syksyllä 130 lehmän parsipihatto. Lypsyn hoitaa kaksi robottia. Eläinainesta on hankittu Ruotsista asti. Isäntäväki on hyvin kiinnostunut karjan jalostuksesta.

Lue koko artikkeli

Huima keskituotos Huippu Krossi Top -rehulla Teija ja Jari Lätin tilalla lehmät lypsävät ennätystahtia. Pohjois-Karjalan korkeatuottoisimpiin lukeutuvassa karjassa ammattitaitoa löytyy niin eläinten ruokinnasta kuin niiden hoidostakin.

Lue koko artikkeli